Monday, 1 December 2014

TESTIMONI PENGGUNA BIO VELOCITY SLEEP MATE TIPU !

                                                      hi lovelies readersssss ... 

                                  "What?? Bio Velocity Sleepmate TIPU ???


       Hari ini tirah nak share testimoni dari pengguna tilam kuat @ Bio Velocity Sleepmate .

Tirah nak cerita ni , ini bukan tilam biasa biasa yang ada jual dekat kedai kedai perabot atau 

lori lori tilam tu ya .. Tapi ni adalah tilam yang dengan izin Allah memang sangat membantu                  
              menguatkan balik mana mana bahagian badan yang lemah sebelum ini .


                                            Nampak macam tak masuk akal kan ? 
         
dengar macam tak logik je bila dengan baring atas tialam kuat aka bio velocity sleep mate ni     
        boleh buat orang lumpuh sembuh ,orang gout tak merungut sakit dah ,orang slip disc         
           tak menjerit jerit perit dah  bila nak buat aktiviti harian , orang lelah tak perlukan                  
           inhaler dah , orang migrain tak perlu nak hantuk hantuk kepala ke dinding lagi dah ,                             
                       orang yang mati pucuk dah tak mati akal lagi dan macam macam lagi la... 


                 kan kan kan .... dengar kan macam tak logik kan ? tipu kan tilam ni ?




macam macam tafsiran kan orang boleh bagi ? macam best sangat je orang duk cerita tilam        
ni bagus kan ?  macam ye ye je yang kat facebook dan kat intagram duk promote tentang                                                        
                                                     bvsm aka tilam kuat ni kan .


            "Terpulang pada uolss nak percaya sekarang atau nak percaya nanti pun :) 


 sebab saya sendiri pun takkan berani nak share info tilam kuat ni kalau saya dan family tak  

                pernah ada experience dengan biovelocity sleepmate aka tilam kuat ni . 

               Ditambah pulak dengan testimoni dari pengguna pengguna BVSM tu sendiri .





   Yang ini  testimoni bio velocity sleep mate ( bvsm ) aka tilam kuat kerana pengguna ini 

mengalami excident teruk apabila kereta yang dipandu terbabas dan jatuh ke dalam                 
gaung..kesan akibat dari excident itu beliau telah mengalami sakit tulang belakang (slipdisc)
                
 yang membuatkan beliau tidak boleh lagi membuat kerja yang berat berat ...


   
Sehingga lah diperkenalkan dengan tilam kuat ni , alhamdulillah dengan izin Allah selepas 

beliau menggunakan tilam kuat ini sakit belakang ( slip disc ) yang selama ini menhantui diri   
nya beransur pulih . Beliau juga telah mula boleh bekerja dan melakukan kerja kerja berat 

cuba uol bayangkan  kalau beliau masih sakit sakit sehinggakan sekarang , camana lah beliau                                             
                                          nak sara dan jaga anak isteri beliau kan ..


"Kita hanya merancang , Allah yang menentukan segalanya , tapi kita kena berusaha untuk                                                                   
                                                            mengubah hidup ..."


Alhamdulillah hanya dengan baring atas pelapik tilam kuat ini , tanpa makan ubat ubatan ,                                                
                                                sakit sakit badan beliau sudah pulih ...




                                                        Apa itu SLIP DISC ?


Struktur tulang belakang manusia, terdapat 'jelly-like structure' yang dipanggil 'disc'. Disc ini bertindak sebagai pelindung atau kusyen pad diantara tulang-tulang di bahagian tulang belakang.



Slip Disc terjadi apabila disc yang menjadi kusyen antara tulang-tulang ini membengkak atau membenjol atau tersasar dari keadaan asalnya.

Disc yang membengkak ini akan menekan urat-urat saraf berhampiran. Kebiasaanya kesan slip disc akan mengakibatkan kebas-kebas dan sakit yang tidak terhingga dibahagian pinggul seterusnya ke kaki dan ke bawah.






KAEDAH RAWATANNYA

 TIADA ubat untuk menghilangkan penyakit ini selama lamanya.cuma terdapat beberapa pendekatan bergantung pada severity slip disc itu sendiri..

1.Physiotherapy - menjalani sesi dengan pakar yang menunjukkan kaedah senaman yang betul un tuk menguatkan otot.Ini termasuklah sesi rawatan menggunakan tuala panas pada bahagian sakit.
2.Steroid - untuk kesakitan biasa,suntikan steroid dapat menguatkan otot belakang dan mengurangkan kesakitan.
3.Pembedahan - ini adalah langkah terakhir di mana bahagian tulang dan disc yang terkeluar akan dikikis.Untuk kes yang lebih serius,kepingan besi akan dimasukkan untuk menyokong tulang belakang.
4.Rawatan thermal seperti bersauna adalah digalakkan bagi mengurangkan sakit
Tetapi slip disc boleh berulang jika kita melakukan perkara-perkara yang salah terhadap tulang belakang kita.



BAGAIMANA BVSM boleh membantu SLIP DISC

Dengan BIOVELOCITY SLEEP MATE(BVSM)...TILAM KUAT yang disuntik dengan tenaga cahaya matahari dhuha dan garam laut dalam selain dapat memulihkan sistem saraf dapat membantu:
-mengurangkan tekanan
-menghilangkan kesakitan otot
-melegakan sakit belakang
 mengurangkan ketegangan leher
melegakan rasa kebas

*hanya tidur sepanjang malam dengan tilam kuat@biovelocity sleep mate dapat buatkan kita lebih lena,sihat dan kuatt..
*pstttt...tilam ni juga sangat sesuai untuk pasangan suami isteri okayyy..mana yang kurang prestasi di ranjang sangattt sesuai untuk guna tilam ni..kerana ianya boleh memberikan tenaga luar biasa...mesti cuba,baru tauu!!!!


Nak rasakan tenaga luar biasa dari BVSM ni??
boleh contact saya  untuk FREE DEMO dan FREE CONSULTATION :-)


 (ATHIRAH )
019-9231275
add me on facebook : Asma Athira
visits my ig : @asma_athira 





2 comments:

  1. orang mati boleh idup balik tak lepas baring atas tilam ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya orang mati bukan saja hidup semula malah jadi immortal, di saat hidup semula pulak jadi muda seakan remaja. yang penting usaha. ye dakkkkk.

      Delete